Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/3/8/b/mjtrafik.se/httpd.www/mjtrafik/include/database.php on line 16 Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /customers/3/8/b/mjtrafik.se/httpd.www/mjtrafik/include/func_personal_user.php on line 205 Deprecated: Function mysql_numrows() is deprecated in /customers/3/8/b/mjtrafik.se/httpd.www/mjtrafik/include/func_personal_user.php on line 223 MJtrafik - Skapa ny användare
Logo

MJtrafik - Skapa ny användare

HuvudmenynSvenska  English  German  

Användarinformation
Användarnamn *
Lösenord *
Skriv in lösenordet igen *
Mina uppgifter
Namn *
Gatuadress
Postnummer
Postort
Land
Telefon
Epostadress *
Förening
Standard
Kontrollfråga (för att förhindra spam)
MMM är förkortning för? *
Uppgifter med * måste anges
Jag godkänner att MJtrafik lagrar ovanstående personuppgifter *
  Vad är MJtrafik?
Att förbereda en modulträff kräver en massa planering och förberedelser, både för mötesarrangören, banplanerarna, trafikplanerarna, m.fl. Det går många timmar att ordna boende och mat, att planera en modulbana och att förbereda trafikspel. MJtrafik är ett hjälpmedel för att underlätta för både deltagare och ansvariga för träffarna.

Behöver man ange personuppgifter?
Man behöver ange sitt namn och epostadress. Det är frivilligt att ange adress och telefonnr men om man anger dessa uppgifter så behöver man inte fylla i dem på nytt när man anmäler sig till träffar.

Hantering av personuppgifter
Personuppgifter lämnas aldrig ut till tredje part. Personuppgifter behövs när man anmäler sig till en träff och lämnas enbart ut till dem som är ansvariga för den träffen som man själv har anmält sig till, men det går bra att fylla i personuppgifterna när man anmäler sig till den aktuella träffen.

Val av förening
Trafikplatser, träffar, m.m. organiseras utifrån vilken förening man är medlem i. På en MMM-träff kommer ju i huvudsak MMM-folk, medan på en ModulSyd-träff kommer i huvudsak ModulSyd-folk. Men programmet har fullt stöd för att bygga trafikspel med trafikplatser från flera föreningar.
 
Om du är osäker på om du ska välja MMM eller ModulSyd så välj den förening i vars planbibliotek dina moduler finns med. Om dina moduler är upplagda i MMM:s planbibliotek så välj MMM, är de med i ModulSyds planbibliotek så välj ModulSyd.

Val av standard
Alla trafikplatser organiseras utifrån vilken standard som trafikplatsen främst är byggd för. Detta för att det ska vara enkelt att hitta rätt trafikplats när man bygger en bana. Samma person kan bygga trafikplatser för olika standarder, t ex en station för MMM-2R och en station för americaN. Och till samma träff och samma trafikspel kan trafikplatser från flera standarder användas, t ex MMM-2R, MMM-3R och H0-Fremo.
 
Det val av standard som du gör här är sedan det förvalda alternativet när du skapar en ny trafikplats, men för varje ny trafikplats går det att välja vilken standard som just den trafikplatsen är byggd för.